Functioneel design, een vak apart

Het team van Architecten Delobelle in Gent realiseert nieuwbouw-, renovatie-, restauratie- en interieurprojecten met een ideale balans tussen functionaliteit, wooncomfort en creatieve vormgeving. De focus ligt op particuliere (stads)woningen, professionele gebouwen en scholen. Zowel de opvolging van het volledige bouwproces als het interieurdesign – en zelfs meubelontwerp – zijn in deskundige handen.

 

Het welzijn van de toekomstige bewoners komt steeds op de eerste plaats. Daarom worden toekomstige leefomgevingen en inrichtingen aan de hand van een “mood board” ontworpen, een visuele leidraad die samen met u opgesteld wordt en die uw stijl, karakter en persoonlijkheid verbeeldt. Zo wordt de expertise in ontwerp en design afgestemd op uw unieke voorkeuren.

Ervaring en vakmanschap, een onmisbare combinatie

Het multidisciplinaire team beheerst alle aspecten van het bouwproces. De jarenlange ervaring garandeert u een nauwkeurige opvolging van uw bouw- of renovatieproject en de bijhorende interieurinrichting – maar ook van alle administratieve en wettelijke vereisten.

 

Het kantoor realiseert projecten met een perfect evenwicht tussen inrichting en vormgeving. Het kantoor bekwaamt zich in renovatie- en nieuwbouwprojecten voor particuliere woningen, praktijken, winkels, scholen, kantoren en bedrijfsgebouwen. Ook uitbreidingen van bestaande woningen en gebouwen behoren tot de mogelijkheden.

Energiebewust bouwen en verbouwen

Het kantoor streeft steeds naar een ontwerp met aangepaste conceptuele energiebewuste ingrepen, alsook een doordachte keuze in duurzame materialen en constructiewijze. Samen met een nauwe werfopvolging, leidt dit tot het bekomen van een kwaliteitsvolle realisatie.

 

Zoekt u een architect in Gent die van uw woondroom realiteit maakt, door een doorgedreven, deskundige aanpak?

 

Aarzel dan niet om contact op te nemen met Architecten Delobelle.